Bli medlem i Tehy!

Att ansöka om medlemskap i Tehy är enkelt:

En anslutningsblankett på svenska finns här.   Du kan använda samma blankett om du vill byta till Tehy från en annan fackförening eller bli studerandemedlem. Fyll i med datorn, spara som pdf och mejla till jasenrekisteri@tehy.fi så är saken klar.

Du kan också skriva ut blanketten, fylla i med penna, vika ihop och skicka den via posten. Obs portot är redan betalt om du viker blanketten rätt.

En utskrift av blankettens sida 2 kan också användas som fullmakt för arbetsgivaren för debitering av medlemsavgift direkt från lönen. Printa ut, fyll i och lämna till arbetsgivarens lönekontor.

Kan du finska? Klicka här så kommer du till en medlemsansökningsblankett som kan fyllas i direkt i webbläsaren.  Efter ifyllande, klicka på blåa knappen ”Lähetä” (Sänd) så är anmälan klar.

Blanketten för medlemsansökan kan du även få av fackavdelningens förtroendevalda (på ÅHS) och på fackavdelningens kansli.

Uppdaterat info om medlemskap i Tehy finns här. Du hittar den också via fliken medlemsinfo -> bli medlem på denna sida i rubrikraden.