Kontoret är bemannad

bty

Hej, jag heter Erkki Santamala och har börjat som verksamhetsledare för Tehy Åland. Kontoret på Kulturfabriken är bemannad i normala fall må-to kl 8-16.

Jag springer ofta på möten, så ring gärna före du kommer på besök. Telefonnumret (040 754 1849) och mejladdressen (tehy@aland.net) är de samma som på Inge-Mays tid. Jag sätter telefonen på ljudlöst när jag sitter på möten, så mejl funkar ofta bäst.

Jag har tidigare varit fullmäktigeledamot och huvudförtroendeman under en annan fackförening, Finlands Journalistförbund. Många av er har säkert träffat mig tidigare som Nyan-fotograf. Innan jag kom till Åland jobbade jag som nyhets- och regionalreporter på fastländska tidningar och var också frilansfotograf med eget företag några år. Till utbildning är jag statsvetare, pol.mag. från Åbo Akademi.

I och med att jag kommer från privata sektorn har jag mycket nytt att sätta mig in i, men har du frågor så försöker jag ta reda på svaren. Vi ses!