Hjälp oss att bli fler, få två biobiljetter!

Nu kan den som hjälep sin kollega att bli medlem i tehy få flera priser för sin insats. Biobiljetterna fås från Tehys förtroendemannakansli på ÅHS. Förtroendemännen nås via mejl på tehy@ahs.ax

Tehys nya medlemmar får ett välkomstpaket med Tehy-produkter från fackavdelningen. Dessutom kan man välja en gåva (eller välja att donera en motsvarande summan till välgörenhet) på rikets Tehys hemsida när man fyller i medlemsansökan här.

De priser som rikets Tehy ger för medlemsrekrytering kallas Tehy Awards. Läs mer om kampanjen här.

För att poängen för rekrytering registreras, måste den nya medlemmen skriva in rekryterarens medlemsnummer i sin medlemsansökan. Medlemsansökan kan göras via e-tjänsten på stora Tehys hemsida här.

Ett annat sätt är att den som redan är medlemrekommenderar anslutning till den som vill bli ny medlem i Tehy-appen. Rekommendationen kan skickas till mottagaren till exempel på Whatsapp, mejl eller Messenger. Det kräver en stunds arbete, men de fina priserna är värt mödan!

PS ibland finns det buggar på rikets Tehys svenska sidor. Hittar du någonting som krånglar eller inte har blivit översatt, mejla till tehy@aland.net så meddelar jag korrigeringar till riket.