Pernilla och Bittan

VÅR PERNILLA HAR KOMMIT IN I ÅLANDS LAGTING!

Vår mångåriga förtroendeman på ÅHS, Pernilla Söderlund, ställde upp i lagtingsvalet på Åland och i kommunalvalet för Mariehamn. Hon hade stor framgång och nu byter hon jobb för minst 4 år. Vi är glada för hennes skull och önskar henne LYCKA TILL i det nya uppdraget. Men visst lämnar hon efter sig ett stort hål att fylla.

Det har blivit och blir säkert ännu mycket firas på många håll. Här skålar vi för Pernilla på Tehys skolningskryssning i november 2015. På bilden är också vår organisationssakkunniga             Britt-Louise Rosengård-Aspnäs från Tehys regionbyrå i Seinäjoki.

Då Pernilla säger upp sitt uppdrag som Tehys förtroendeman, så har vi hållit förtroendemannaval på ÅHS. Nomineringstiden avslutades den 20.11.2015 och valnämnden kunde konstatera att det kommit en intresserad för den ordinarie platsen och en ersättare. Så det blev sämjoval.

Vi önskar nya förtroendemannen  CHRISTINA HAGELBERG välkommen med i teamet och som hennes ersättare har vi nu NINA ERIKSLUND, också hon ny på posten.

IMJ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.