Verksamhetsledare

bty

bty

 

Jag heter Erkki Santamala och är fackavdelningen på Åland rf:s verksamhetsledare. Jag hade min första arbetsdag här på Fabriksgatan 4 på måndagen den 22:a augusti 2016.

Jag jobbar 4 dagar i veckan med flexibel arbetstid, så om du vill komma och träffa mig i Tehy-ärenden så är det bäst att komma överens om en tid på förhand. Jag strävar efter att vara här på kontoret måndag-torsdag mellan klockan 9 och 15. Du når mig via fackavdelningens e-post tehy@aland.net eller per telefon 040 754 1849.

Till mina uppgifter hör att medverka i förhandlingar som fackavdelningen deltar i samt stöda styrelsen i dess uppgift att arbeta för ett bättre arbetsliv för sina medlemmar här på Åland.

Jag har tidigare jobbat som journalist både i riket och på Åland. Senast var jag fotograf på Nya Åland. Jag har också varit huvudförtroendeman och fullmäktigemedlem i Finlands journalistförbund. Till min utbildning är jag politices magister från Åbo Akademi. Jag bor i Lumparland sedan år 2002, och gillar sjöliv och naturfoto. Om du vill se mina bilder, har jag en egen hemsida här.

Om du har frågor, önskemål och åsikter om arbetslivet så träffar jag dig gärna.

Hoppas att vi ses,

Erkki